2010 m. sausio 27 d., trečiadienis

Apie kavą. Pirma dalis - coffee latte

Įpusėjo žiema. Sausis - sausas, sako vienas mano pažystamas. Taip, kol išsiblaivai nuo praėjusių švenčių šurmulio, linkėjimų, majonezo, dovanų popieriaus, vilčių, kad atverstas dar vienas gyvenimo tabula rasa, praeina nemažai laiko ir staiga suvoki - ne už kalnų pavasaris, o aš dar nieko gero nenuveikiau. Tada puoli įgyvendinti pernykštes idėjas.
Italijoje nebuvau. Kai ji buvo ranka pasiekiama, baigėsi atostogos ir dabar ši šalis laukia kada man bus geresni laikai keliauti. Todėl kokia turi būti tikra coffee latte, dar nežinau.Improvizuoju šios mano mėgstamos kavos tematika - karšto pieno putos vaidmenį atlieka "perlų"karoliukai.



Bus daugiau...

4 komentarai:

  1. Laba diena;)
    labai idomu skaityti lietuviskai) as gyvenau Lietuvoje, bet dabar as Sankt-Peterburge, ir lietuviskai sneketi galiu tik internete, jau ir labai sunku rasyti, manau klaidu daug;)o jusu blogas labai geras, patinka man, ir manau dabar daug laiko pas jus busiu;)Iki, jusu draugas Sergejus;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Malonu sulaukti lankytojų iš tolimojo S.Peterburgo, nuostabus miestas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas rytas,
    Linkiu nukakti iki Italijos, ne vien tik dėl kavos:) ten gera, šilta, gražu ir žmonės malonūs:)
    Gražus ir geras jūsų dienoraštis, rodykit savo darbelius, dalinkitės įdėjomis. Puoškime savo aplinką, ir viską kas aplinkui, gal geriau ir gražiau pradėsime gyventi :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man patinka jūsų dienoraštyje. Tai labai malonu matyti. Ne lietuvių, bet aš naudoju Google vertėjas parašyti, tikiuosi, jūs suprantate.
    Aš kviečiame Jus aplankyti mūsų interneto dienoraštyje, kai tik norite.

    Linkėjimai iš Ispanijos.









    0.
    0.
    0.
    0.

    AtsakytiPanaikinti